Schoolfotografie

! Let Op! Let Op! Afwijkende formaten CANVAS

Wilt u een canvas bestellen in formaat 60x80cm of 75×100 cm of juist een vierkante? Dan graag een email naar info@arineruesen.nl met naam en nummer van de foto. Vanwege de afwijkende formaten is het nodig dat de foto eerst aangepast wordt (om te voorkomen dat er witte snijranden ontstaan op de de canvas). Ik upload het juiste formaat foto graag voor u zodat u daarna de canvas gewoon online kunt bestellen. 

 

De bestelling en het verwerken van uw foto’s verloopt via de afdrukservice van Oypo.

Betaling

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, maakt u een keuze uit verschillende betalingsmogelijkheden. Op de site van Oypo vindt u hier de mogelijkheden. Daarnaast ontvangt u een bevestigingsmail met alle informatie. Als de betaling bij Oypo binnen is, ontvangt u hiervan een bevestiging per mail.

Levering

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een bevestigingsmail met daarin een link naar een compleet en actueel overzicht van uw bestelling. Via de link in de bevestigingsmail kunt u controleren of de betaling al is ontvangen en of de foto’s zijn afgedrukt en verzonden. Bij het verzenden van de bestelling ontvangt u ter bevestiging een e-mailbericht.

De precieze levering hangt af van het gekozen fotoproduct. Hieronder een indicatie van de levertijden:

  • Fotoafdrukken: verzonden in 2 á 3 werkdagen
  • Canvassen: verzonden in ongeveer één werkweek
  • Foto funproducten: verzonden in 2 á 3 werkdagen
  • Acrylux en Dibluxe fotoproducten: verzonden binnen 14 dagen

Vragen over uw bestelling of levering?

Het bestellen van foto’s en foto producten loopt via de afdrukservice van oypo, bezoek hun pagina met veelgestelde vragen of neem rechtstreeks contact op.

Vragen over uw fotobestelling kunt u het beste via de e-mail stellen.
Algemeen: info@oypo.nl
Support: support@oypo.nl

Daarnaast kunt u op werkdagen tussen 10.00 – 12.00 uur telefonisch contact opnemen.
Telefoon: +31 (0)40-8200214

error: Content is protected !!