Schoolfotografie

Heeft u een inlogkaartje ontvangen en wilt u direct bestellen? Klik dan hier, of op de paarse knop hierboven. Heeft u (nog) geen inlogkaartje ontvangen, nog even geduld, de inlogkaartjes worden op school verstrekt. Bent u uw inlogkaartje kwijt? Stuur een mail met de naam van de school, de naam en de klas van uw kind, u krijgt zsm bericht van ons.

Kwaliteit foto’s

Uw schoolfoto’s zijn met de grootste zorg genomen en bewerkt, bent u desondanks niet tevreden over de kwaliteit van de foto, bijvoorbeeld over de kleur, de helderheid of de uitsnede ervan, neem dan contact met ons op.

Bestelling

De bestelling en het verwerken van de afdrukken van uw foto’s verloopt via de afdrukservice van Oypo. Informatie over de vererking en levering vindt u hieronder.

Betaling

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, maakt u een keuze uit verschillende betalingsmogelijkheden. Op de site van Oypo vindt u hier de mogelijkheden. Daarnaast ontvangt u een bevestigingsmail met alle informatie. Als de betaling bij Oypo binnen is, ontvangt u hiervan een bevestiging per mail.

Levering

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een bevestigingsmail met daarin een link naar een compleet en actueel overzicht van uw bestelling. Via de link in de bevestigingsmail kunt u controleren of de betaling al is ontvangen en of de foto’s zijn afgedrukt en verzonden. Bij het verzenden van de bestelling ontvangt u ter bevestiging een e-mailbericht.

De precieze levering hangt af van het gekozen fotoproduct. Hieronder een indicatie van de levertijden:

  • Fotoafdrukken: verzonden in 2 á 3 werkdagen
  • Canvassen: verzonden in ongeveer één werkweek
  • Foto funproducten: verzonden in 2 á 3 werkdagen
  • Acrylux en Dibluxe fotoproducten: verzonden binnen 14 dagen

Vragen over uw bestelling of levering?

Het bestellen van foto’s en foto producten loopt via de afdrukservice van oypo, bezoek hun pagina met veelgestelde vragen of neem rechtstreeks contact op.

Vragen over uw fotobestelling kunt u het beste via de e-mail stellen.
Algemeen: info@oypo.nl
Support: support@oypo.nl

Daarnaast kunt u op werkdagen tussen 10.00 – 12.00 uur telefonisch contact opnemen.
Telefoon: +31 (0)40-8200214

error: Content is protected !!