Business Shoots

Oftewel zakelijke portretten, het klinkt bijna alsof dat alleen voor ondernemers is maar dat is natuurlijk niet zo. Tegenwoordig zit bijna iedereen op social Media, denk aan Linked-In, Instagram, Facebook en noem maar op. De profielfoto’s van dit soort Social Media accounts zijn vaak klein maar de impact groot. Het is immers de eerste kennismaking die mensen hebben met jou. Belangrijk dus dat de foto laat zien wie je bent en waar je voor staat.

  • Ben je op zoek naar een nieuwe baan en heb je een foto nodig voor je CV?
  • Wil je je Linked-In proffesionaliseren?
  • Ben je ondernemer en wil je een mooie profielfoto voor op je website en/of social media accounts?

Stuks voor stuk goede redenen om een zakelijk portret te laten schieten bij mij. Bij een zakelijke shoot ontvang je  drie professionele digitale foto’s. Je kunt kiezen om je bij mij in de studio te laten fotograferen, maar ook op locatie is het mogelijk om mooie zakelijke portretten te schieten. Uiteraard is een kledingwissel mogelijk, zodat je verschillende foto’s hebt. Interesse? mail voor een vrijblijvende prijsopgaaf naar info@arineruesen.nl

Onderstaande zakelijke portretten maakte ik voor een aantal klanten voor hun website, advertenties of social media accounts.

Zakelijke Portretten