Voor aan de muur….

Voor aan de muur… precies dat zijn natuurlijk mooie foto’s die een plekje bij iemand aan de muur verdienen. In een woonkamer, een keuken, slaapkamer of kinderkamer!

Natuurlijk fotografeer ik niet alleen in opdracht, ik fotografeer ook omdat ik het leuk vind en dus in mijn vrije tijd. Soms fotografeer ik omdat ik iets leuks tegen kom en dat zelf ook graag wil proberen, en soms omdat ik er gewoon tegen aan loop. Veel van deze foto’s komen niet verder dan mijn digitale archief, en dat vind ik eigenlijk hartstikke zonde. Ik maakte dus een selectie van mijn beste foto’s, je vind ze hieronder. Zit er iets voor je bij, neem dan vrijblijvend contact met me op voor de mogelijkheden.

Zit jouw favoriet er nu niet bij omdat het bijvoorbeeld je kleur niet is… of misschien weet je precies wat je wilt en zit dat er niet tussen. Wie weet ben ik wel geïnteresseerd in jouw idee en ga ik voor jou op pad om dat geweldige plaatje voor je te schieten. Bel of mail me, ik hoor graag van je!

 

 

fotografie voor aan de muur kunst schilderij kleur zwart met wit papieren krul spiegeling reflectie
fotografie voor aan de muur kunst schilderij kleur gemalen koffie bruin in spiralen
fotografie voor aan de muur kunst schilderij cornflakes melk ontbijt lepel wit kleur
fotografie voor aan de muur kunst schilderij kleur roze tulp macro details
fotografie voor aan de muur kunst schilderij zwarte handjes zwart wit
fotografie voor aan de muur kunst schilderij kleur witte veer zwanen
fotografie voor aan de muur kunst schilderij kleur zwart met wit papieren krul spiegeling reflectie fotografie voor aan de muur kunst schilderij kleur gemalen koffie bruin in spiralen fotografie voor aan de muur kunst schilderij cornflakes melk ontbijt lepel wit kleur fotografie voor aan de muur kunst schilderij kleur roze tulp macro details fotografie voor aan de muur kunst schilderij zwarte handjes zwart wit fotografie voor aan de muur kunst schilderij kleur witte veer zwanen

 

error: Content is protected !!