Over….

Even voorstellen dan maar…… ik ben Arine Ruesen, aangenaam!

Ik ben dus Arine, fotograaf maar ook ondernemer, moeder, echtgenoot van, vriendin en ga zo maar even door. Niet in volgorde van belangrijkheid overigens hoor! Op deze site laat ik vooral mijn werk als fotograaf zien, en ik hoop dat ik je daar van kan laten genieten! Als fotograaf ben ik te typeren als ondernemend, meedenkend, uniek en een klein beetje eigenzinnig.

Hoezo Fotografie?

Eigenlijk kwam ik er een paar jaar geleden bij toeval achter dat ik fotograferen leuk vond. Tuurlijk maak ik al langer foto’s, wie niet, maar zoals waarschijnlijk de meeste van ons, maakte ik geen technische hoogstandjes! Gewoon foto’s maken op de automatische stand om een herinnering vast te leggen of een grappig moment.

Een paar jaar geleden volgde ik met een vriendin een cursus om van die automatische stand af te komen en ontdekte ik dat ik door mijn creativiteit en precisie leukere en mooiere foto’s kan maken dan ik dacht. Vervolgens heb ik een jaaropleiding bij de school voor Fotografie gevolgd en besloten om mijn eigen bedrijfje op te richten.

Waar staat Arine Ruesen Fotografie voor?

Uiteraard staat Arine Ruesen Fotografie voor kwaliteit, mooie kwalitatieve foto’s die aan de wensen van de klant voldoen, maar dat zegt iedere fotograaf waarschijnlijk dus daar onderscheid ik me niet mee. Wat mij uniek maakt is, ikzelf. Ik breng mezelf mee en dat betekent een hoop creativiteit. Ik ga graag de uitdaging aan om een portret net wat anders te maken dan een ander. Weet je nog niet exact wat je wilt qua foto, ik denk graag met je mee en bedenk ik dan graag net iets anders, dan waar jij zelf aan dacht. Heb je iets gezien wat je graag zou willen, neem contact met mij op om de mogelijkheden te verkennen!

Tot snel!

error: Content is protected !!